Leverans 4-9 dagar - säker betalning (Klarna, swish, kort)

Vi på Warg of Sweden drivs av experimentlusta och kreativitet. Vi strävar efter att ha ett miljövänligt perspektiv i det vi gör och vill minimera kemikalier och konstgjorda material i våra produkter. Warg of Sweden står för ett hållbarhetstänk med fokus på naturen, där våra skärbrädor representerar en enklare livsstil, där konsumtion och masstillverkning är vår motpol.
 
Vi skövlar ingen skog eller importerar material från utlandet utan försöker istället ta till vara på material som finns här i Sverige. Eftersom vi gör alla skärbrädor för hand kan vi följa naturens egna former och linjer, vilket gör att alla brädor får ett unikt utseende. Vi uppskattar naturliga avvikelser och ser en charm med att allting inte ser likadant ut.
 
Vi erbjuder miljövänliga och klimatsmarta skärbrädor som för in en del av naturen i ditt kök. Vi vill med våra skärbrädor bidra till mer återbruk och mindre kemikalier för en renare livsstil närmare naturen. Följ med oss på en resa ut i det vilda och låt dig inspireras av naturens former. Namnet Warg of Sweden är tillägnat vår son med namnet Varg.