Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss så kan du antingen skicka ett mail via vår epost info@wargofsweden.se eller fylla i formuläret, så återkommer vi till dig inom 24 timmar (måndag-fredag).

Har du önskemål om en måttanpassad skärbräda eller serveringsbräda? Det är inga problem! Allt du behöver göra är att skicka ett mail till oss på info@wargofsweden.se. För måttanpassade skärbrädor börjar priserna från 275:- och varierar beroende på önskad storlek. Det är helt kostnadsfritt att fråga om pris för just ditt önskemål. 

Kontakta oss

Vanliga frågor

Jag är orolig och vill gärna se vilken produkt jag köper innan jag lägger beställningen. Är det möjligt?

Självklart är det möjligt. Om du är intresserad av våra produkter så gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg i ditt köp hos oss. Skicka ett mail till info@wargofsweden.se och berätta vilken skärbräda du är intresserad av så återkommer vi till dig med flertalet bilder på skärbrädan i fråga så att du kan bilda dig en god uppfattning om produkten innan du köper den. 

Specialtillverkar ni skärbrädor?

Ja, vi kan tillverka skärbrädor i dom flesta storlekar och mått. Kontakta oss via formuläret för mer information.

Kan jag få min företagslogga på era skärbrädor?

Ja, vi kan byta ut vår logga till er företagslogga på skärbrädan. Läs mer här:

https://wargofsweden.se/pages/foretag-butik

Säljs skärbrädorna i någon butik?

Förutom i webbshoppen så hittar ni våra skärbrädor i inredningsbutiken Akeba i Norrtälje samt i gårdsbutiken på Härdarve gård på Gotland.

Kan jag ångra ett köp?

Du har 14 dagars ångerrätt under förutsättning att skärbrädan är i nyskick. Läs våra allmänna vilkor för mer detaljerad information. 

Hur lång är leveranstiden?

Produkterna skickas normalt inom 2-6 arbetsdagar. 

Vart tillverkas skärbrädorna?

Vi tillverkar alla våra produkter i vårt snickeri här i Sverige.